0
Ставка
195
Безкоштовно

Поле Чудес 2015 - мобільна гра за мотивами відомого телевізійного шоу, учасники якого спілкуються та стараються вгадати слово на екрані. Одразу скажемо, що у мобільній грі вам здебільшого потрібно буде мислити та намагатися дати правильну відповідь, поступово обираючи правильні букви та роздумуючи. У цьому гра значно відрізняється від самого шоу, де учасники здебільшого спілкуються з ведучим, жартують та презентують подарунки до музею Поле Чудес. Перед нами, у першу чергу, інтелектуальна гра а не ток-шоу.

Грати можна як з віртуальними суперниками, так і з власними друзями (у локальній мережі). Кожен раунд починається з того, що учасники по черзі крутяить віртуальний барабан та, залежно від сектору, який на ньому випав, отримують можливість назвати букву або ціле слово. Також є спеціальні сектори, як то приз, або чорний ящик. Якщо ви колись дивилися Поле Чудес, то знайте, що перший сектор дозволяє отримати подарунок (у грі це віртуальні винагорода), а от у разі випадіння чорного ящику можна або взяти приз, що знаходиться там, або згодитися на отримання певної кількості віртуальних грошей, яку запропонує ведучій. Зверніть увагу, що скористувавшись пунктом "Назвати слово повністю", і не вгадавши правильну відповідь, ви завершуєте гру та вважається програвшим. Тобто користуйтеся їм лише за тої умови, коли ви точно знайдете яке слово загадав ведучий.

Гра проходить за системою турніру. Спочатку ви знаходитеся на стадій 1/8, отримавши перемогу, переходите до 1/4 і так далі аж до самого фіналу. При змаганнях у мережі можна підвищувати власний рейтинг аби змагатися з більш сильними суперниками. Якщо ви на маєте часу на проходження турніру, то можете зіграти окрему гру, яка займе у вас не більш ніж двадцять хвилин.

Ключові особливості та функції програми

  • можливість прийняти участь у популярному телевізійному шоу;
  • інтелектуальна гра, у якій потрібно вгадувати слово, поступово підбираючи букви, та обертаючи барабан;
  • спеціальні сектори на барабані, як то "сектор-приз", або "чорний ящик";
  • гра з віртуальними суперниками, власними друзями (у локальній мережі) та незнайомими людьми (у мережі інтернет);
  • онлайн-турніри та рейтинги гравців;
  • приємне графічне оформлення.

Скріншоти та відео:

Категорія:
Системи:
Android
Розмір: 43,4 Мб
Автор:
Мови:
Російська
Ліцензія: Freeware (Безкоштовно)
Оновлення: 11.07.2017
Версія: 1.6.0
Підписка на оновлення

Нові відгуки до Поле Чудес 2015

Добрих відгуків поки що немає. Залиште свій та допоможіть іншим обрати!
Додати відгук

Питання та відповіді до програми

Немає питань щодо " Поле Чудес 2015". Ваше запитання може бути першим!
Задайте своє питання